Rasina UV Curing 405nm pentru imprimanta 3D LCD Blue Rich-OPTO, albastru, 500 g

45,75 Lei (TVA inclus) 75,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX00197NHDD

Descriere

Rășina standard Rich-Opto este ușor de utilizat cu o rată ridicată de succes. Rășinile pot fi topite împreună pentru a obține propria culoare și pentru a reduce în mod eficient deșeurile de rășină.【Precizie ridicată și întărire rapidă】 Această rășină este alegerea multor iubitori de modele profesionale ca precizie excelentă și întărire rapidă. 【Potrivit pentru majoritatea imprimantelor 3D și industriilor LCD】 Rășina poate fi utilizată stabil pe majoritatea imprimantelor. De exemplu: AC, Ele, noiembrie. Este cunoscut în stomatologie, bijuterii, imprimare model etc.

Detalii:

Material; rasina

Culoare: albastru

Cantitate: 500 ml 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.