Set de 8 coastere cu suport pentru pictura cu diamante EVYIENEN, pluta /rasina/metal, 10 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU SB0BMT91KXP

Descriere

Pachetul include: veți primi 8 x coastere pentru animale pictate cu diamante în diferite modele, 8 x tampon de plută lipicios, 1 x suport coaster, 22 pungi de diamante colorate, 1 x lipici de lut, 1 x stilou de pictură cu diamante, 1 x tavă pentru diamante. Există suficiente diamante pentru a vă satisface nevoile creative. Material de înaltă calitate: aceste roller-coastere de pictură cu diamante sunt fabricate din plastic acrilic îngroșat, robust și durabil, modelele și numerele sunt clare și ușor de citit, frumoase și elegante. În plus, acest material are o aderență foarte bună, care poate lipi diamantele ferm pe coaster și nu este ușor să cadă.

Detalii:

Material: plute/rasina/metal

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 10 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.