Purificator de aer LightAir IonFlow Evolution, negru/transparent, 16 x 66 cm, 5W

1.420,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA77135005

Descriere

Se creează mii de electroni pe secundă, care devin ioni încărcați negativ.

Ionii încărcați negativ încarcă negativ virușii, mucegaiul, polenul, fumul etc.

Colectorul de particule încărcat pozitiv reduce particulele încărcate negativ.

Purificatorul de aer lonFlow reduce efectiv particulele cele mai mici (0,007 micrometri, PM0,007) dar foarte dăunătoare, cum ar fi viruși, mucegai, particule ultrafine, poluanți din trafic, polen etc.

LightAir este cea mai bună protecție împotriva microbilor din aer, cum ar fi viruși, bacterii și mucegai. Acest lucru îl face cel mai bun și mai eficient purificator de aer pentru alergii, astm, boli pulmonare cronice, femei însărcinate, sugari, copii și alte persoane care sunt susceptibile la gripă sau alte infecții. Potrivit unui studiu științific de șapte ani, purificatorul de aer LightAir IonFlow distruge instantaneu 97% din toți virușii din aer, asigurându-se că sunt inofensivi pentru tine.

Acest purificator de aer nu vă va deranja activitatea sau somnul prețios! Pune-l în dormitorul tău sau în biroul tău și nimeni nu o va observa! Funcționează la 21 de decibeli (comparativ cu 35-80 de decibeli la
sisteme de filtrare HEPA).
Nu este nevoie să achiziționați din nou un filtru scump, în schimb folosiți colectorul de particule reutilizabil LifeAir pe care îl puteți clăti pur și simplu cu apă. Niciodată să nu mai cumpărăm un filtru înseamnă o economie mare de bani și o protecție a mediului în comparație cu purificatoarele de aer pe bază de filtru.
Unele purificatoare de aer eliberează ozon, LightAir nu! Ozonul poate duce la probleme de sănătate, cum ar fi astmul, emfizemul și bolile pulmonare cronice. Crearea ozonului este un efect secundar al multor purificatoare de aer, adică cu cât producția de ioni este mai mare, cu atât valoarea ozonului este mai mare. Numai LightAir ar putea rezolva această problemă. Genera o concentratie extrem de mare de ioni incarcati negativ si astfel asigura o purificare foarte eficienta a aerului fara ozon.
Detalii: 
Culoare: negru/transparent

Dimensiuni: 19 x 66 cm

Greutate: 2,7 kg (fara adaptor)

Dimensiunea camerei: pana la 50 m2

Nivel de zgomot: 21 dBA

Consum de energie: 5W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.