Ventilator de birou cu cap rotativ Honyin, USB, 3 viteze, ABS, negru

34,45 Lei (TVA inclus) 53,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001GM4ZPZ

Descriere

Viteză reglabilă / funcționare silențioasă: Pentru a vă satisface nevoile, ventilatorul USB de birou are 3 viteze pentru un flux de aer optim și confort. Structura silențioasă este cu 25% mai silențioasă decât alte ventilatoare de birou, briza liniștită și moale oferă un somn bun pentru copil. Ventilator mic alimentat prin USB: alimentat prin cablu USB de 1,1 m și compatibil cu PC / laptop, baterie externă, adaptor de curent alternativ, încărcător auto și alte surse de alimentare USB. Acest mini ventilator de masă va continua să funcționeze atâta timp cât alimentarea este conectată. (Notă: ventilatorul este alimentat numai prin USB, fără baterie, fără încărcător de perete inclus)

Detalii:

Material: ABS

Culoare: negru


Detalii

SKU
PX001GM4ZPZ

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.