Purificator de aer LightAir CellFlow 100, metal/plastic, alb/negru

570,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA39544731

Descriere

Purificatoarele de aer CellFlow elimină în mod eficient aerul de cei mai comuni poluanți folosind o combinație de ionizatoare și filtrul unic EcoPrecision. Ionizarea înseamnă că încărcăm particulele din aer cu o sarcină electrică negativă, în timp ce filtrul EcoPrecision este încărcat pozitiv. În acest fel, particulele sunt prinse în filtru într-un mod similar cu modul în care funcționează un magnet. În plus, filtrul EcoPrecision este produs în mod inteligent din materiale reciclabile și durează de 3 ori mai mult decât filtrele convenționale. Purificatoarele de aer obișnuite opresc doar particulele mai mari de 0,3 microni și nu pot prinde cele mai periculoase particule, care sunt cele mai fine. Tehnologia CellFlow vă curăță în mod eficient aerul de 99,97% din poluanți, cum ar fi poluarea din trafic, mucegaiul, fumul, praful fin, virușii, alergenii pentru animale de companie și altele, până la 0,1 micron.

Detalii: 

Culoare: alb/negru

Material: metal/plastic

 Acoperă încăperi de până la 20 m².


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.