Purificator de aer Hanseatic, metal/plastic, alb/negru, 70 x 37 x 37 cm

490,00 Lei (TVA inclus) 980,00 Lei
Stoc 358
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA30929457

Descriere

Adio alergii: Descoperă soluția pentru un aer mai curat și sănătos

Află din descrierea de mai jos cum purificatorul Hanseatic te ajută să-ți transformi casa într-un rai al prospețimii și sănătății!
imagine purificator in interiorul unei sali de fitnes

Te-ai săturat de simptomele alergiilor care îți perturbă ziua? Poluarea din oraș îți afectează sănătatea și buna dispoziție? Nu ești singur. Milioane de oameni se confruntă zilnic cu aceste probleme, dar acum există o soluție simplă și eficientă. Captează totul, de la părul de animale și polen până la bacterii și poluanți gazoși precum fumul de țigară și mirosurile de gătit.
purificator de aer imagine realapurificator imagine din magazin

Filtrare Avansată
Tehnologiea de filtrare HEPA 13 elimină până la 99.97% din impurități.

Control Inteligent

Ajustează automat calitatea aerului pe baza monitorizării în timp real.

Puternic și silențios 

Nivel maxim de zgomot de 57 dB la cea mai mare viteză.

Purificatorul de aer Hanseatic este un dispozitiv avansat de purificare a aerului, proiectat să ofere o soluție completă pentru nevoile tale de sănătate și confort. Dotat cu filtre HEPA, control inteligent și un design elegant, se potrivește perfect în orice casă sau birou.

Purificatorul de aer este pentru o casă sigură și curată pentru familia ta

La fel ca tine, și noi am fost odată victimele aerului poluat și al alergenilor. După ani de cercetare și dezvoltare, apariția purificatoarelor de aer reprezintă soluția optimă de pe piață pentru a combate eficient poluarea și alergenii, permițându-ți să te bucuri de un stil de viață sănătos și plin de vitalitate.

Sistem de filtrare de top cu tehnologie ionică potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. 

Purificatorul de aer cu filtre cu 5 straturi + prefiltru filtrează din aer tot ceea ce este important pentru cei care suferă de alergii și pentru persoanele cărora le pasă de sănătatea lor - fie că este vorba de păr de animale, polen, bacterii sau gaze precum fumul de țigară și mirosurile de gătit. Formaldehida, praful și alte substanțe care pot fi dăunătoare sănătății sunt, de asemenea, îndepărtate. Acest aparat este completarea perfectă pentru o gospodărie sănătoasă.

Purificatorul de aer are un afișaj practic a cărui luminozitate poate fi reglată în funcție de nevoi. 

Vei aprecia si modul automat al purificatorului de aer, in care aparatul reactioneaza la lumina ambientala pentru a reduce viteza si a estompa display-ul atunci cand in jurul tau se face intuneric si vrei sa te culci. Dimineața, afișajul va reveni apoi la intensitatea normală a luminii și viteza ventilatorului va fi setată înapoi la valoarea specificată de dvs. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la funcționarea acestui aparat, acesta se va ocupa de totul singur.

Detalii: 

Dimensiunea potrivită a camerei 84 m2 
Lungime cablu
1,8 m
Culoare
alb
CADR (Clean Air Delivery Rate)
700 m 3 /h
Nivelul de zgomot la cel mai mare nivel de viteză 57 dB
Zgomot în modul noapte până la 35 dB
Niveluri de filtrare 6
Trepte de viteza 3
Filtru HEPA 13 da

Functii si moduri: 

  • Modul interval
  • Mod automat
  • Modul de noapte
  • Mod silențios
  • Funcția turbo
  • Indicator de calitate a aerului
  • Mod pentru cei care suferă de alergii
  • Filtrarea bacteriană
da
Dimensiuni (HxLxD) 70 x 37 x 37 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.