Purificator de aer cu ozon pentru frigider/dulap Sxuan, argintiu, 30 db, aluminiu

82,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001A3XBPP

Descriere

Acest purificator de aer generator de ozon ofera 50mg/h de ozon, care dezodorizeaza eficient spatiul tau de mirosuri, fum, mirosuri de bucatarie si praf. Potrivit pentru o varietate de spații mici, frigidere, dulapuri de pantofi, dulapuri, genți sportive, case pentru animale de companie, baie, fumător, mașini, camping în aer liber etc. Un comutator de taste și două moduri de lucru: (1) Modul de operare de economisire a energiei: apăsați scurt, lumina clipește verde, funcționează timp de 1 minut la fiecare două ore și durează cinci zile înainte de a trebui să fiți reîncărcați. (2) Mod de lucru eficient: apăsați lung, lumina clipește albastru, funcționează timp de 10 secunde la fiecare 10 secunde și durează 1 oră înainte de încărcare.

Detalii:

Material: aluminiu

Culoare: argintiu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.