mystery box la 40 de ron

Proiector Zenoplige, LED, gri/albastru, 13,4 x 14,3 cm

52,50 Lei (TVA inclus) 75,00 Lei valabil pana la 31 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX0018PBN3R

Descriere

6 fundaluri de culoare și 27 de combinații de proiecție: proiectorul nostru cu cer înstelat cu fundaluri de 6 culori (roșu-albastru / albastru-verde / roșu-verde / albastru / roșu / verde). Când luna, norii și stelele lucrează împreună, ele pot forma 27 de moduri de proiecție visătoare și frumoase, care se schimbă la întâmplare pentru a vă satisface diferitele nevoi.

Detalii: 

Buton de comutare de mod: proiectorul cu LED pentru cer înstelat are 3 butoane, în partea stângă se află comutatorul de mod și butonul de comutare, acceptă 5 moduri. Apăsați butonul din stânga timp de 2 secunde pentru a stinge lampa de proiecție. Butonul din mijloc este un buton de comutare de stare care acceptă 4 moduri. Butonul din dreapta este butonul pentru reglarea luminozității. Modul de lumină scăzută, modul de lumină normală și modul de lumină puternică corespund.

Design telecomandă: Designul telecomenzii vă oferă confort. Cu telecomanda IR (gamă: 3-4M) puteți schimba cu ușurință modul pentru a vă satisface diferitele nevoi. Nu mai trebuie să te ridici pentru a aprinde sau a stinge lumina de noapte. Întinde-te pe canapea sau pe pat pentru a-l controla. Când este utilizată, telecomanda este îndreptată spre fereastra senzorului infraroșu (6 găuri pe partea din față a produsului).

Încărcare USB: care acceptă diverse interfețe USB pentru încărcare. Lumina roșie este întotdeauna aprinsă în timpul procesului de încărcare. Când este complet încărcat, ledul verde este mereu aprins. Proiectorul poate fi încărcat complet în 2,5 până la 3 ore. Acceptă încărcarea în timpul utilizării, deoarece consumul de energie al diferitelor moduri este diferit. Poate fi folosit timp de 4-5 ore când se folosește modul 1 ca referință.

Culoare: gri/albastru

Dimensiune: 13,4 x 14,3 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.