Ghirlanda de lumini cu telecomanda si aplicatie pe telefon YiKAiLi, multicolor, bluetooth, 66 LED-uri, 10 m

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001FPQCCH

Descriere

[Voice Control & MUSIC SYNC] – În colaborare cu Alexa, Google Assistant, puteți aprinde și opri lumina, puteți să vă estompați la nivelul dorit sau pur și simplu să schimbați culorile. Microfonul extrem de sensibil încorporat dansează bucla de lumină LED la sunetele ambientale, chiar și la vocea ta. Lumina muzicală poate sincroniza luminile în ritmul unei melodii. Produs de casă foarte inteligent pentru tine. [Compatibil cu Echo & Google Home.] [Controlul aplicației prin wi-fi și BLUETOOTH] - Utilizați aplicația buclă de lumină LED pentru a porni și dezactiva, pentru a schimba culoarea și luminozitatea. Acestea sunt complet RGB și puteți controla liber 16 milioane de culori prin aplicația pentru telefon. Puteți selecta mai multe moduri pentru scene diferite. Ofera o atmosfera romantica, ideala pentru ocazii precum intalniri sau petreceri. [Funcționează numai pe rețelele 2.4G]

Detalii:

Dimensiuni: 10 m

66 LED bandă de lumină

1 x telecomandă
1x receptor infraroșu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.