Proiector Othran, LED, cu difuzor, plastic, alb/albastru

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001CSBYB1

Descriere

Proiectorul LED cu cer înstelat, 4 butoane integrate, ușor de utilizat. Există, de asemenea, 6 filme de proiecție diferite din care puteți alege: Animale minunate, La mulți ani, Navă spațială, Moș Crăciun și Elan, Lumea dinozaurilor, Carusel. Modele frumoase sunt proiectate pe pereți și tavan pentru o noapte frumoasă.

Detalii: 

Stilurile muzicale Castle in the Sky te duceau într-o lume fantastică de basm în mișcare. Poate fi transportat cu ușurință oriunde pentru proiecție. Proiectorul pentru cer înstelat poate fi rotit la 360 de grade, oferind tu efecte vizuale și acustice uimitoare și vibrante.

Culoare: alb/albastru

Material: plastic

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.