Proiector Kotezu, LED, Bluetooth si telecomanda, plastic, negru

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001P20XBB

Descriere

Acest proiector vă invită să visați. Proiectorul LED Ocean Wave poate fi ajustat într-o varietate de culori. Proiecțiile rotative de 360° cu stelele subliniază că aduce o stare de spirit excelentă camerelor întunecate. Există mai multe culori pentru a alege de la (toate combinațiile de alb, rosu, albastru, verde).Proiectorul cerului înstelat este, de asemenea, o cutie Bluetooth. Se conectează la telefon și apoi puteți reda ceea ce doriți. Iar proiectorul acceptă introducerea unei unități flash USB. Alimentați proiectorul Glalaxy prin cablu USB.

Detalii: 

Material; plastic
Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.