Oglinda reglabila pentru bicicleta Kadacha, de dreapta, rotație la 360 de grade

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3
Cod produs - SKU SX001RGKLLR

Descriere

Oglindă transparentă HD anti-orbire: oglindă convexă din sticlă albastră transparentă cu folie de despicare sigură pentru o vedere mai clară a ceea ce se află în spatele tău. Rotație la 360 de grade: Oglinda noastră pentru bicicletă este proiectată cu o rotație a planului de 360 de grade, care oferă un câmp vizual larg care poate fi ajustat la orice perspectivă pentru a vă satisface nevoile vizuale multi-unghi. Oglinzile laterale din stânga și din dreapta vă permit să vedeți cu ușurință totul în spatele lor pentru a evita pericolele din direcții diferite. Oglinzile noastre pentru biciclete cu ghidon pot fi reglate liber în lungime, cu un interval de reglare de la 0 la 50cm. Îl puteți regla liber în funcție de condițiile de conducere. Oglinda retrovizoare rotativă vă sporește siguranța.

Detalii: 

Design universal care se potrivește ghidonului plat cu diametrul exterior de la 21 la 26 mm, perfect pentru biciclete montane, biciclete electrice (nu este compatibil cu bicicletele Drop-Bar).

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.