Nivela laser Fancyall, ABS, verde, 12 linii

300,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 14
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001EL4ZVR

Descriere


Nivela laser Fancyall are funcție de autonivelare până la o un unghi de 3°. În caz contrar, emite o alarmă sonoră continuă pentru a vă avertiza că sunteți în afara parametrilor de nivelare. Cu o simplă apăsare de 3 secunde a butonului "pornire", puteți comuta la modul manual pentru a ajusta liniile după nevoile dvs. în diferite unghiuri.


Vizibilitate ridicată a laserului 

Laserul verde are o luminozitate și vizibilitate ridicată si este 4 ori mai strălucitor decât linia roșie. Acesta asigură o distanță de lucru de până la 30M cu o precizie: ±3.8cm.


Linii de ghidare la 360°

Nivela laser Fancyall 3x360° are liniile de ghidare laser, de culoarea verde și poate acoperi tavanul, pereții și podeaua, ajungand cu usurinta pe cele trei axe ale întregii încăperi.


Acuratețe mare

Marja de eroare este de 3.81 cm la 30 de m ceea ce inseamna ca nivela este foarte precisă și te va ajuta să măsori cu exactitate.


Detalii:

Material: ABS

Culoare: verde


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.