Cutie de jonctiune impermeabila Liropau, ABS/policarbonat, alb/gri fumuriu, 21,8 x 28,5 x 11 cm

43,31 Lei (TVA inclus) 71,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU PX001NFY4FV

Descriere

Această cutie de joncțiune este realizată din materiale ABS și PC de înaltă calitate, care au rezistență ridicată la flacără și rezistență la impact, duritate ridicată, impermeabilitate și rezistență la zăpadă IP66 și o suprafață netedă rezistență la impact care poate îndeplini cerințele diverse medii dure și oferă protecție de siguranță pentru circuitele dvs.

Cutia de distribuție impermeabilă SH-12PN-DIN poate fi montată direct pe perete, ceea ce este convenabil și nu ocupă spațiu. Există găuri în partea de sus și de jos a corpului, iar clema de alamă este folosită pentru o instalare flexibilă și convenabilă.

Detalii: 

Culoare: alb/gri fumuriu

Material: ABS/policarbonat

Dimensiune: 21,8 x 28,5 x 11 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.