Set 2 indicatoare de contur cu blocare Oliya, ABS/metal, portocaliu/negru, 15/25 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 47
Cod produs - SKU SX001I29A49

Descriere

Ecartament de contur cu blocare: ecartament de contur OLIYA (25 + 15 cm), ecartament de reproducere a conturului cu încuietoare, instrumente de marcare a conturului pentru plăci laminate, covoare, podele, mici cadouri pentru tata / bunic / meșteșugari Instructiuni de folosire: ecartamentul nostru de contur masoara 15 cm si 25 cm. Poate fi folosit pentru a măsura forma obiectelor neregulate. Șablon instantaneu pentru marcare mai precisă. Material ABS și 2 unități de măsură: realizat din miez de aluminiu durabil și plastic ABS durabil, care durează mult și are o manoperă excelentă. Indicatorul de contur nu zgârie finisajul original al formei care urmează să fie duplicată. În plus, acest instrument de măsurare este disponibil atât în inci, cât și în centimetri. Deci, fiecare utilizator va fi familiarizat cu acesta.

Detalii:

Material: ABS/metal

Culoare: portocaliu/negru

Dimensiuni: 15/25 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.