Masina de facut paine Ariete Panexpress 750, alb/argintiu,31 x 21 x 27 cm

180,00 Lei (TVA inclus) 241,50 Lei
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 8003705114623

Descriere

Panexpress 750 Metal este mașina de pâine Ariete ideală pentru prepararea pâinii de casă într-un mod ușor, rapid și autentic. Folosind aparatul de pâine puteți coace pâine proaspătă și parfumată în fiecare zi, folosind toate ingredientele pe care le preferați. Cum functioneazã? Nimic nu poate fi mai simplu: datorită celor 19 programe prestabilite disponibile, Panexpress 750 Metal este mașina pentru prepararea pâinii acasă (dar nu numai!) Și va fi mâna dreaptă în bucătărie pentru prepararea oricărui tip de pâine: pâinea integrală și secară pentru cei care sunt atenți la linie, dar și pâine dulce, pâine franceză și pâine sandwich pentru dinți dulci. În toate rețetele este posibil să înlocuiți făina de grâu cu orice altă făină fără gluten, cum ar fi făina de orez pentru pâine cu orez sau făina de porumb pentru a coace pâine excelentă fără gluten.

Detalii: 

Putere: 500W
Capacitate: 500/750 gr

Corp din oțel inoxidabil

Coșul antiaderent detașabil
Afișaj LCD
Ceașcă de măsură, lingură de măsurare, cârlig pentru îndepărtarea aluatului

Lungime: 31 cm
Lățime: 21 cm

Înălțime: 27 cm
Greutate: 3,61 Kg

Culoare: alb/argintiu

Produsul prezinta o imperfectiune la carcasa.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.