Set aparat de vidat cu 6 pungi BRIBENTA, alb, 5W

52,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 39
Cod produs - SKU SX001L7DFXN

Descriere

Setul complet de ambalare include pompă electrică pentru ambalare în vid, 6 pungi de vid reutilizabile (4 pungi 28x26cm și 2 saci 22x21cm), cablu de încărcare USB și manual de instrucțiuni în diferite limbi.

Detalii: 

Practic și eficient: Mașina de ambalat în vid funcționează perfect cu tot felul de recipiente, tupper și pungi care au o supapă de vid. Utilizați sigilantul pentru a păstra alimentele proaspete pentru mai mult timp.

Simplitate și eleganță: sigilantul alimentar ocupă puțin spațiu, are cel mai ergonomic design de pe piață și este ușor de curățat. Etanșare rapidă în vid cu nivel scăzut de vibrații și zgomot. Are un încărcător usb pentru a spori confortul utilizării acestuia.

Permite depozitarea și conservarea alimentelor îmbunătățite. Această mașină de etanșat în vid poate păstra alimentele proaspete de până la 8 ori mai mult decât alimentele fără vid. Mentine culoarea, aroma si prospetimea tuturor alimentelor perisabile.

Tensiune: 5,0 V DC

Putere: 5W

Baterie: 1800 mAh Li-Ion

Înainte de prima utilizare, conectați și încărcați complet aparatul. Indicatorul LED devine roșu la încărcare, în timp ce se stinge după încărcare.

Fixați dispozitivul în zona supapei sacului de vid. Asigurați-vă că racleta se potrivește bine cu supapa.

Apăsați butonul pentru a porni pompa. Pomparea se va opri automat când nivelul de vid atinge un anumit grad (-60Kpa).

Îndepărtați aparatul și depozitați recipientul cu vid într-un loc adecvat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.