Dispozitiv portabil de curatare cu ultrasunete pentru alimente OLIYA, 4400mAh, albastru, USB, ABS, 15.8cm

200,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001N4JPZB

Descriere

Mașina de spălat fructe și legume poate purifica fructele și legumele, produsele acvatice, carnea, vasele, cerealele, ustensilele de bucătărie, paharele, bijuteriile etc. Potrivit pentru toate tipurile de recipiente, poate purifica mai mult de 99% din componentele reziduale dăunătoare, poate prelungi timpul de depozitare și poate avea un efect mai bun de conservare a prospețimii. Un mod mai sănătos de a avea grijă de nutriția familiei tale. Baterie reîncărcabilă de mare capacitate încorporată și fără fir de 4400mAh, durată lungă de viață, purificatorul de fructe și legume poate fi utilizat de 25 de ori când este complet încărcat. Contact direct de 5V fără electricitate puternică, sigur și stabil, rezistent la apă IPX7, durată lungă de viață.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: albastru

Dimensiuni: 15.8cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.