Lanterna Ruizhi, LED, aliaj de aluminiu, argintiu/negru, 500 lumeni

21,45 Lei (TVA inclus) 33,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 44
Cod produs - SKU PX001NZLSNH

Descriere

Această mini lampă de lucru portabilă are un cip LED foarte eficient care emite până la 500 de lumeni - suficient pentru a ilumina camerele întunecate și străzile. Această mini lanternă este atât de mică și convenabilă încât poate fi folosită în buzunar, în mașină sau acasă ca lumină de lucru, lumină de urgență, lumină de inspecție, lumină de camping și multe altele.

Detalii: 

Culoare: argintiu/negru

Material: aliaj de aluminiu

Tip bec: LED

7 moduri: mini lanterna cu breloc are 7 moduri. Puteți alege diferite moduri în funcție de scenă: lumină albă, lumină albă închisă, lumină caldă, lumină închisă caldă, lumină roșie, bliț roșu, apăsare lungă 2-3 secunde lumină super strălucitoare. Port de încărcare USB tip C încorporat și cablu USB inclus. În timpul încărcării, indicatorul luminos se aprinde roșu. Când bateria este complet încărcată, indicatorul luminos devine verde.

Detalii

SKU
PX001NZLSNH
culoare
Argintiu, Negru
Material
aliaj de aluminiu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.