Pompa manuala transfer lichide cu furtun Diko, cauciuc/aliaj de aluminiu/PVC, negru/galben/transparent, 2 m

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001HIRQH7

Descriere


Pompa manuală pentru transferul lichidelor poate fi un instrument util în diverse situații din gospodărie, inclusiv în timpul toamnei. Pompele manuale sunt concepute pentru a permite transferul eficient al diferitelor lichide de la un recipient la altul, fără a fi nevoie de energie electrică sau alte surse de putere. În ceea ce privește beneficiile specifice ale unei pompe manuale Diko iată cum te poate ajuta în gospodărie:

  1. În timpul toamnei, poți utiliza pompa manuală pentru a transfera apă dintr-un rezervor sau un bazin în care strângi apa de ploaie către diverse locuri din gospodărie, cum ar fi pentru udarea grădinii, a plantelor sau pentru curățarea curții. Acest lucru te poate ajuta să economisești apă potabilă și să utilizezi apa de ploaie pentru scopuri domestice.

  2. Variantele de pompe manuale cu furtun transparent îți permit să monitorizezi ușor fluxul de lichid, ceea ce poate fi util în diverse aplicații, inclusiv în agricultură sau în situații de transfer de substanțe chimice.

  3. Pompa manuală Diko poate fi ușor de utilizat și transportat datorită materialului din care este fabricată (aliaj de aluminiu, PVC etc.) și poate fi folosită în diverse condiții meteorologice, inclusiv în timpul toamnei.

  4. Pompa manuală este un accesoriu extrem de util pentru orice casă. Această pompă poate fi folosită cu ușurință pentru diverse lichide precum: benzină, ulei, apă, bere, etc. De asemenea, poate fi folosită la schimbarea sau pomparea apei în acvarii mai mari.

În general, o pompa manuală de transfer a lichidelor poate fi un instrument versatil și util în gospodărie, ajutându-te să gestionezi mai eficient lichidele și să faci față unor situații variate, inclusiv cele specifice sezonului toamnei.

Detalii: 

Culoare: negru/galben/transparent

Material: cauciuc/aliaj de aluminiu/PVC

Lungime: 2 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.