Kit de curatarea , otel/bumbac, argintiu/alb

31,11 Lei (TVA inclus) 51,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU PX001J2KZPV

Descriere

Tijă extensibilă din oțel inoxidabil și duză pliabilă: Mânerul telescopic din oțel inoxidabil este confortabil de prins, ține o rezistență robustă și nu se rotește, tija poate fi extinsă de la 76 cm la 254 cm. Atât praful cu pene din microfibră, cât și praful din microfibră chenilia pot fi îndoiți la 360 de grade, capul de cârpă de curățare din microfibră și capacul de protecție din cauciuc moale, vă protejează mobila și tavanul de zgârieturi.

Ușor de curățat, agățat și depozitat: Capul prafului este detașabil, trebuie doar să glisați partea superioară a microfibrei de la miezul de praf și poate fi spălat manual sau la mașină cu cârpa de curățat din microfibră. După puf și uscare naturală, poate fi reutilizat pentru depozitare ușoară. Cu găuri pentru mâner pentru agățat pe perete sau pe ușă, sau puteți plasa separat capul și tija într-o cutie.

Detalii:

Material: metal/bumbac

Culoare: argintiu/alb

Dimensiuni:1 x 30 inch – 100 inch tijă telescopică, 3 x capete înlocuibile, 1 x cârpă de curățare plată pentru înlocuire. Microfibra pentru praf este realizată din materiale de cea mai bună calitate. Acest kit de curățare din microfibră conține tot ce aveți nevoie pentru a vă curăța casa sau biroul de la podea până la tavan într-un singur pachet convenabil.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.