Set 3 perii pentru curatarea paielor de baut Bambaw, metal/bumbac, argintiu/alb, 20 x 6 mm

15,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 83
Cod produs - SKU SB07HP5SD6C

Descriere

Acest set de mici produse de curățat țevi de paie este fabricat din fire de oțel inoxidabil și bumbac. Prin urmare, este complet fără plastic și reciclabil. Reutilizați paiele, tuburile și multe altele curățându-le cu un dispozitiv flexibil de curățare a țevilor. Puteți utiliza un mic dispozitiv de curățare a țevilor pentru a curăța obiecte mici sau pentru a ajunge în cele mai dificile locuri. Este un instrument practic și versatil, care poate fi utilizat, de exemplu, ca agent de curățare a țevilor sau pentru curățarea unui pai sau a unei țevi. Fiecare produs de curățare a țevilor ecologic are o lungime de 20 cm și un diametru de 6 mm. Această dimensiune îl face ideal pentru curățarea obiectelor sau spațiilor cu diametrul de 8-10 mm, cum ar fi paiele reutilizabile.

Detalii:

Material: metal/bumbac

Culoare: argintiu/alb

Dimensiuni: 20 x 6 mm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.