Kit complet de broderie pentru incepatori KAMIERFA, model girafa, textil, multicolor, 36 x 52 cm

39,65 Lei (TVA inclus) 65,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX001BSTTQT

Descriere

În comparație cu broderia tradițională, modelul de cusătură încrucișată preimprimat cu atenție, instrucțiunile ușor de urmat, precum și cifrele arabe, simbolurile și numărul corespunzător fac munca de cusătură încrucișată foarte ușoară și distractivă de învățat pentru toată lumea, chiar și fără cunoștințele de desen sau abilitățile superbe ale broderie. Pânză de broderie preimprimată × 1, 2 august ×, Instrucțiuni în limba engleză × 1, Model de înaltă definiție × 1, Toate firele colorate (Oferim cu 30% mai multe fire decât este suficient.)

Detalii:

Material; textil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 36 x 52 cm

Model Girafa

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.