Instalatie cu 200 LED-uri si panou solar Maxjaa, baterie litiu de 3.7V 1200MA, multicolor, 5 m

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001FUH6GN

Descriere

Această lumină solară alimentată cu șir și vine cu un panou solar cu baterie litiu de 3.7V 1200MA, nu este nevoie să se reîncarce, este ecologic și economisește energie și poate funcționa continuu timp de 18-20 de ore atunci când este încărcat complet. . La încărcare, puneți panoul solar la soare și nu îl acoperiți, ceea ce va afecta eficiența generării de energie a panourilor solare.Acest șir de lumini LED solare are moduri de iluminare superbe, inclusiv 8 moduri de pâlpâire: lumină constantă / bliț lent / fluctuație / pâlpâire / somn / bliț rapid / bliț continuu / schimbare aleatorie. Potrivit pentru diverse scene în aer liber, care pot crea atmosfere diferite în funcție de mediul dvs.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 5 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.