Sir de lumini cu 100 de LED-uri activate de muzica GPODER, 8 moduri de iluminare, telecomanda, baterii, 11 m

70,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX0019G1MQN

Descriere

4 moduri de control vocal și 8 moduri: Lumina de zână are o lungime de 11 metri, cu 100 de lumini LED, 4 moduri de control vocal și 8 moduri obișnuite, luminile de coarde din cupru actualizate adaptează automat spectrul la muzică sau orice sunet doar apăsați tasta "1-4". În plus, luminile cu coarde au 11 moduri regulate, asigură o atmosferă mai caldă, mai romantică și mai relaxată. 

Economie de energie și eco-friendly: telecomanda inteligentă și acționată prin USB vă permite să aplicați luminile cu adaptor USB, bancă de alimentare, computer și orice altă sursă de alimentare cu interfață USB, NU este nevoie de baterie, energie savimg și eco friendly.

Telecomanda si Timer: Poti regla luminozitatea cu usurinta cu telecomanda pentru a aprinde/stinge luminile. De asemenea, puteți aprinde și opri luminile doar setați funcția cronometru (6 ore și 18 ore oprite) pentru a porni și opri automat în fiecare zi pentru a evita uitarea de a opri luminile.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.