Incalzitor electric AKUDY, reglabil, alb, 1500 W, 18 x 18 x 40 cm

[2]
90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MPRE8V

Descriere

Termostat WiFi: temperatura constantă interioară a încălzitorului cu infraroșu poate fi reglată, ceea ce este mai confortabil și economisește energie, temperatura de 15 °C - 35 °C poate fi selectată în mod liber și ajustată individual. După atingerea temperaturii, oprește automat încălzirea și menține temperatura în intervalul de ± 2 °C, confort în timp ce reduce consumul de energie.

Detalii: 

Telecomanda prin aplicație: telecomanda poate fi pierdută cu ușurință, dar telefonul mobil nu se va pierde. Descărcați aplicația smartlife pe telefon, convenabil pentru a controla ventilatorul fierbinte de oriunde prin WiFi sau Bluetooth. Pentru a respecta legile și reglementările europene privind energia electrică de uz casnic, încălzirea poate fi oprită de la distanță prin intermediul aplicației, dar nu va fi protejată de la distanță. astfel încât acestea trebuie atinse manual pentru a porni

Încălzitor eficient și puternic de 1500 W: încălzitorul cu ventilator se încălzește rapid în 2 secunde cu încălzitorul ceramic PTC de 1500 W și motoare duble încorporate și oferă o experiență de încălzire mai eficientă din punct de vedere energetic. Notă: porniți comutatorul basculant din spate înainte de a porni încălzitorul electric.

Optimizați-vă încălzitorul: ventilatorul de încălzire dezvoltat cu oscilație de 80° pentru a furniza căldură mai multor zone și persoane din imediata apropiere și pentru a menține pe toți cei din cameră plăcut cald în zilele reci. Au fost dezvoltate 3 moduri de vânt și 4 cronometre pentru a vă îmbunătăți confortul.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

U
Urda Cătălina
04 mar.
Recomand cu drag! E mic, dar da căldură multă!
I
Ionuț Cătălin Țipiște
26 aug. 2023
L-am cumpărat în perioada sărbătorilor de iarnă și l-am folosit pentru încălzirea casei de la țară și am rămas surprins cât de rapid a încălzit de la 7 grade Celsius la 25 o încăpere de 22 de metrii pătrați în doar 15 minute...ce să mai comentez într-un cuvânt e super bun.