Gel de curatare pentru masina Ticarve, portocaliu, 6,9 x 6,9 x 6,9 cm 190 g

81,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 63
Cod produs - SKU SZZWULCVZEE

Descriere

Gelul de curatare este o alegere perfecta atunci cand cureti tastatura sau interiorul masinii. Acest gel de curățare a prafului este ușor de utilizat, reutilizabil și multifuncțional.

Gelul de chit de praf este super grozav pentru a intra în colțuri și crăpături mici pe interiorul mașinii pentru a ridica praful, resturile, părul, firimiturile și așa mai departe.

Curățarea gelului de mâzgă este, de asemenea, utilă pentru curățarea colțurilor din birou și din gospodărie, preia praful și murdăria din colțuri și crăpături în care curățătorii convenționali ating limitele fizice.

Instrucţiuni:


Scoateti  gelul de curățare cu mâinile, frământați de câteva ori;

Apăsați ușor pe suprafața de care aveți nevoie și apoi trageți-l încet, praful ar fi dus cu gelul de curățare a prafului;

După utilizare, puneți-l înapoi în cutie și depozit sigilat în loc răcoros, reutilizați-l până când culoarea devine mai întunecată și murdară.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.