Forma pentru 7 zaruri de gheata, Yuikome, plastic/silicon, albastru/gri, 19,5 x 18,5 x 6,5 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SX001N3XN2D

Descriere

Din silicon, șapte zaruri congelate pot fi scoase cu ușurință dintr-o dată. Structura robustă din silicon poate fi transformată în pătrate de gheață perfecte și care se topesc încet, cu aspect frumos, care pot fi îndepărtate cu ușurință din tava de mucegai de gheață. Zaruri de gheață: Injectați încet apă din gaura din centrul matriței pătrate de gheață de sus. Apa va intra în cutia de gheață de-a lungul găurilor mici din rețea și va curge în alte forme de zaruri de gheață. Când apa curge din găurile mici de pe partea de sus a altor forme de zaruri, aceasta înseamnă că matrițele sunt umplute cu apă. În acest moment, pur și simplu plasați cutia de gheață în congelator peste noapte pentru a obține o varietate de zaruri de gheață clare.

Detalii:

Material: plastic/silicon

Culoare: albastru/gri

Dimensiuni: 19,5 x 18,5 x 6,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.