Curea de umar reglabila pentru geanta KMERCE, tesatura Oxford/metal, roz, 80 -130 cm x 3,8 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KFF4U3

Descriere

Curelele sunt realizate din țesătură Oxford de înaltă calitate, care îi poate asigura durabilitatea și capacitatea bună de rulare. Hardware rafinat, solid și durabil, rezistent la uzură, anti-oxidare și strălucitor.Cu o lățime de 3.8cm, centura largă și moale relaxează umerii. Această curea de umăr este largă și nu prea groasă pentru a îmbunătăți transportul pungilor. Suprafața antiderapantă împiedică cureaua de umăr să alunece peste umeri. Cu o lungime reglabilă de la 75cm la 130cm, puteți ajusta lungimea în funcție de diferitele nevoi.

Detalii:

Material: tesatura oxford/ metal

Dimensiuni: 80 - 130 cm  x 3,8 cm 

Culoare: roz

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.