Covor pentru interior/exterior Gwen, polipropilenă, albastru inchis, 200 x 289 cm

745,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21SFV25-191

Descriere

Covorul Gwen aduce stilul de design interior în spațiile de locuit aglomerate, în interior și în exterior. Aceste covoare pentru interior și exterior sunt realizate din materiale sintetice durabile pentru a le ajuta să reziste la trafic intens și la elementele meteorologice naturale. Gwen este frumos stilat, cu modele de la clasic la contemporan, toate drapate în culori la modă. Covoarele Gwen sunt realizate din polipropilenă îmbunătățită într-o țesătură specială de sisal care realizează modele complicate care sunt ușor de întreținut - pur și simplu curățați cu un furtun de grădină.

Detalii: 

Culoare: albastru inchis

Material:  Polipropilenă

Dimensiune: 200 x 289 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.