Covor Jackson Calvin Klein, textil, albastru inchis, 120 x 180 cm

600,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA93567856/3

Descriere

Covorul Jackson CK781  Slate de la Calvin Klein creează un sentiment de unitate. Fabricat din material poliester, acest model simplu definește spațiul casei tale și creează o atmosferă mai confortabilă. Tesut la masina din material de calitate premium, dar usor de curatat. Perfect pentru împodobirea unui loc din birou, living sau dormitor. 

Detalii: 

Culoare: albastru inchis

Material: textil din poliester

Dimensiune: 120 x 180 cm

Confortabilă, colecția Jackson Rug de la Calvin Klein umple casa cu frumusețea sa exuberantă. Inspirând decorul existent, covoarele simple înfloresc pe un covor de zonă țesut la mașină. Afiliată într-un stil simplu, dar elegant, frumoasa colecție de covoare este ușor de curățat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.