Covor interior-exterior Alan Andas, polipropilena, maro/crem, 280 x 380 cm

870,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 12
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTO74267706/0

Descriere

Asigură un aspect scandinav general în casa ta: covorul cu design modern „Alan” de la andas. Designul său este definit de un model în dungi în culori la modă. Il poti folosi in interior si exterior – fie in living, hol sau terasa. De asemenea, covorul poate fi așezat cu ușurință în camere cu încălzire prin pardoseală. Datorită proprietăților sale durabile și ușor de întreținut, poate fi curățat fără efort. Un covor atragator în casa ta: covorul cu design modern „Alan” de la andas.

Detalii:

Material exterior: 100% polipropilena

Culoare: maro/crem

Dimensiuni:
Lăţime: 280 cm

Lungime: 380 cm 

Înălţime: 5 mm

CULOARE ȘI MATERIAL
Culoare gri
material fibră sintetică
Material spate Polipropilenă
ARATA/STIL
proiectat in dungi
Tip de creare a designului: țesut
ECHIPAMENTE ȘI FUNCȚII
Potrivit pentru încălzire prin pardoseală da
Textura suprafetei durabil
Potrivit pentru utilizare în aer liber da
Se recomanda baza anti-alunecare da
INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE
Instrucțiuni de îngrijire usor de intretinut
INFORMATII UTILE
Covoare de exterior Covoarele de exterior pot fi folosite in spatii protejate exterioare. Aceste covoare sunt covoare robuste, care resping apă și murdărie. Prin urmare, ele sunt adesea folosite în zona de intrare.
Covor țesut la mașină Când așezați covorul, covorul poate părea puțin ondulat atunci când este rulat, dar acesta va dispărea după scurt timp. Puteți accelera puțin acest lucru dacă înfășurați din nou articolul în direcția opusă.
DETALII PRODUS
Informații despre marcă andas Nordic Interior reprezintă ușurință scandinavă, design redus, clar și manoperă de înaltă calitate. Brandul își exprimă legătura cu natura prin utilizarea lemnelor nordice și a materialelor naturale - îmbogățind casa cu o atitudine scandinavă față de viață.
formă dreptunghiular
Greutate 1,35 kg/m²
Metoda de fabricație țesute la mașină

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.