Comoda Indra Home Affaire, lemn masiv, natur, 74 x 35 x 75 cm

Home Affaire
384,30 Lei (TVA inclus) 630,00 Lei valabil pana la 07 mai
Home Affaire
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA528163

Descriere

Frezarea decorativă și structura vizibilă din lemn fac din dulapul »Indra« în stil casă de țară de la Home affaire un detaliu de mobilier care merită văzut. Fabricat din lemn masiv certificat® FSC, cu o suprafață rafinată, va sublinia ambianța simplă din casă. Mânerele inelului într-un finisaj antic susțin și mai mult impresia naturală. Oferă mult spațiu de depozitare în sertare. Deosebit de practic: ustensilele stocate în acesta sunt accesibile de sus și sunt rapid la îndemână. Cu dimensiunile sale, bufetul este, de asemenea, potrivit pentru camere mai mici. În plus, poate fi extins pentru a include componente suplimentare în orice moment. Pentru că nu puteți avea niciodată suficient spațiu de depozitare și spațiu acasă: sertarul Home affaire »Indra« în stilul clasic al casei de țară.

Detalii:

Material: lemn masiv

Culoare: natur

Dimensiuni: 74 x 35 x 75 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.