Casti on-ear wireless Ankbit E700, cu bass si anularea zgomotului, Bluetooth 5.1, negru

120,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MZWWKB

Descriere

Tehnologie LDAC: Cu tehnologia de codare audio LDAC fără pierderi, căștile cu anulare activă a zgomotului Ankbit E700 transmit de până la 3 ori mai multe date decât codecurile Bluetooth standard, permițându-vă să vă bucurați de detalii incredibile în muzică.

Detalii: 

Echipate cu drivere duble cu diafragmă de 40 mm, căștile Ankbit Bluetooth LDAC oferă un sunet superior cu bas dinamic profund, certificat de Hi-Res Audio și Hi-Res Audio Wireless.

Anulare activă avansată a zgomotului: 2 cipuri active independente de anulare a zgomotului și 5 cipuri de microfon încorporate, căștile fără fir Ankbit E700 pot bloca zgomotul de până la 35 dB în jurul tău. Vă veți bucura de o experiență de ascultare captivantă oriunde ați merge.

Setul cu cască Bluetooth wireless Ankbit E700 dispune de cea mai recentă tehnologie de reducere a zgomotului cVc 8.0 pentru un sunet clar, natural la ambele capete ale unui apel, chiar și în medii cu vânt, zgomot sau trafic.

Bucurați-vă de până la 60 de ore de redare în modul standard, 45 de ore în modul ANC fără fir (la 60% volum). Dacă bateria este descărcată, 5 minute de încărcare vă vor oferi 5 ore de redare. Pur și simplu scufundă-te în muzica ta preferată fără să-ți faci griji pentru baterie.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.