Casti Wireless pentru copii SVYHUOK, pliabil, Bluetooth 5.0, portocaliu/alb/violet

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001J2U9U7

Descriere

Pentru a-ți face copiii să arate cool, invităm designeri profesioniști de desene animate să creeze aceste căști Bluetooth monstru. Discutați cu prietenii și familia în timpul unui apel video sau a unei întâlniri cu zoom. Căști durabile ideale pentru învățarea computerului și activitățile școlare. Acesta este un cadou ideal pentru copii, familie și prieteni.

Detalii: 

Culoare: portocaliu/alb/violet

Căștile supraear au fost special concepute pentru copii și adolescenți pentru a se asigura că căștile se potrivesc perfect și nu vor cădea; pernițele de pluș din spumă cu memorie și bentita reglabilă îi permit copilului să se potrivească perfect de la copil până la adolescent; Designul pliabil facilitează ca adolescenții să ducă căștile oriunde.

Conexiune rapidă și stabilă Bluetooth 5.0: faceți muzica fără probleme conectând dispozitivele compatibile Bluetooth fără fir; Cipul Qualcomm QCC3003 oferă o conexiune Bluetooth 5.0 fiabilă și mai rapidă de până la 10 m; conectați-vă ușor și rapid la telefoane, tablete, computere și alte dispozitive compatibile Bluetooth.

Opțiune pentru căști cu fir: utilizați căștile în două moduri diferite! Până la 18 ore de redare Bluetooth neîntreruptă atunci când este conectat la un dispozitiv. Utilizați cablul audio de 3,5 mm inclus pentru a asculta muzică/audio atunci când Bluetooth nu este disponibil sau când bateria trebuie încărcată.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.