Casti Bluetooth 5.0 Origem, HS-3Pro, sunet HDR, wireless, microfon, rezistente la apa, negru

114,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 30
Cod produs - SKU SX001B4NNM9

Descriere

Tehnologia de decodare fără pierderi APTXHD vă va oferi un sunet clar al detaliilor și un bas profund bogat, puteți fi infinit mai aproape de calitatea sunetului fără pierderi. Prin intermediul microfonului inteligent Knowles extrem de sensibil, permiteți-vă ca apelul să fie clar și real, neted și eficient. Durată lungă de viață a bateriei, încărcare rapidă: Cu ajutorul celor mai recente cipuri de putere redusă de la Qualcomm și al tehnologiei de încărcare rapidă, vă poate oferi până la 8 ore de distracție non-stop. O încărcare rapidă de 5 minute = 1,5 ore de viață a bateriei. Încărcare completă timp de 40 de minute = 8 ore de viață a bateriei.

Detalii:

Culoare: negru

Material; plastic

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.