Cablu de incarcare 3 in 1 Bawanfa, USB C/Micro USB/Lightning, nailon, rosu, 2 m

25,62 Lei (TVA inclus) 42,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 19
Cod produs - SKU SX001IUUBTJ

Descriere

Cablu de încărcare USB lung 3 în 1: cablu de încărcare rapidă multi-USB 3 în 1 6A, cu conectori micro USB, USB-C și Lightning încorporați. Se potrivește cu majoritatea dispozitivelor iOS și Android, dar se potrivește și porturi de tip C, un cablu îndeplinește cele trei cerințe diferite. Utilizați un singur cablu pentru toate. Nu este nevoie să transportați alte cabluri atunci când vă aflați în mașină, la birou sau în călătorie.

Detalii:

Cablu de încărcare rapidă împletit din nailon: ieșirea maximă USB-C poate fi de până la 6A, 66W; (suport micro USB 2A, 10W; portul iPhone Lightning acceptă 2,4A, 12W) Se încarcă mai rapid decât majoritatea cablurilor 4-în-1 și 3-în-1 și funcționează mai bine pentru tablete și dispozitive de încărcare rapidă.

Culoare: rosu

Lungime: 2 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.