Incarcator controler PS5 NexiGo, USB, pentru Playstation 5, rosu

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 62
Cod produs - SKU SB096VJRD5C

Descriere

Acest Dock de încărcare NexiGo este proiectat să încarce două controlere DualSense în același timp. Cu un adaptor de alimentare 5 V/3 A, controlerele PS5 DualSense pot fi încărcate complet în 3 ore. Economisește-ți timpul și distrează-te mai mult. (Notă: vă rugăm să utilizați adaptorul de alimentare al acestui produs pentru încărcare. Alte încărcătoare de perete pot provoca defecțiuni de încărcare sau o durată extinsă de încărcare).Cipul inteligent încorporat oferă protecție inteligentă la supraîncădere, vă protejează controlerele împotriva supra-încărcării, supratensiunii, supraîncălzirii și scurtcircuitului. A trebuie să aibă accesoriu PS5.Indicator LED: Luminile LED din partea de sus și din partea de jos vor clipi atunci când controlerul se încarcă, lumina portocalie arată că încărcarea este în curs de desfășurare și lumina va fi oprită automat atunci când controlerul este încărcat complet.

Cu kitul de accesorii NexiGo, controlerul PS5 oferă un control mai bun, ceea ce reduce oboseala mâinilor și a degetului mare. Face controlerul PS5 mai confortabil și mai sensibil, crește precizia și scopul. De fapt, puteți simți o diferență bună cu acest kit de accesorii pentru controlerul PS5 DualSense.

 Package include: 1 x PS5 DualSense Controller Charging Dock, 1 x USB Type-C to A Charging Cable, 1 x 5V/3A Adapter, 4 x Thumb Grips.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.