Brad artificial de Craciun The Seasonal Aisle, PVC/PE, verde, 210 x 127 cm

780,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 3
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLEII1007.85822042C

Descriere

Adaugă farmecul sărbătorilor în casa ta cu bradul artificial de Crăciun de la The Seasonal Aisle. Fabricat dintr-o combinație de PVC și PE, acest brad reprezintă o alternativă convenabilă și frumoasă la bradul natural. Cu înălțimea sa de 210 cm și diametrul de 127 cm, acesta va aduce un aer festiv și plin de bucurie în încăperea ta preferată. Nuanța verde vibrantă și aspectul natural al ramurilor îl fac să semene cu un brad real, fără grija căderea acelor sau a igienizării. Fii gata să primești cu bucurie spiritul sărbătorilor în casă cu acest brad artificial de la The Seasonal Aisle.

Detalii: 

Culoare: verde

Material: PVC/PE

Dimensiune: 210 x 127 cm

Numar varfuri: 719

Suport inclus: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.