NOU
  • Brad artificial de Craciun The Seasonal Aisle, PVC/PE, verde inchis/alb, 124 x 270 cm
  • Brad artificial de Craciun The Seasonal Aisle, PVC/PE, verde inchis/alb, 124 x 270 cm

Brad artificial de Craciun The Seasonal Aisle, PVC/PE, verde inchis/alb, 124 x 270 cm

1.446,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PAAPZ9215.91072320C

Descriere

Bradul artificial de Crăciun The Seasonal Aisle este o alegere minunată pentru a aduce farmecul sărbătorilor în locuința dumneavoastră. Cu înălțimea generoasă de 270 cm și un diametru de 124 cm, acest brad creează o atmosferă impresionantă și plină de căldură în încăpere. Realizat dintr-o combinație de PVC și PE, prezintă o textură naturală și o nuanță verde închisă, cu vârfuri albe, care imită cu fidelitate aspectul unui brad natural. Este o alegere practică și durabilă, care va fi o piesă centrală strălucitoare în decorul dumneavoastră de Crăciun.

Detalii: 

Culoare: verde inchis/alb

Material: PVC/PE

Dimensiune: 124 x 270 cm

Suport inclus: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.