Brad artificial de Craciun The Seasonal Aisle, 350 LED-uri, PVC, verde, 76 x 225 cm

560,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DJDL3233.76908668

Descriere

Bradul de Crăciun de 225 cm este iluminat cu 350 de lumini LED colorate care luminează camera și creează o atmosferă de sărbătoare. Stilul simplu vă oferă mult spațiu pentru a vă agăța decorațiunile așa cum doriți.

Copac îngust cu 1085 de ramuri:  Forma subțire a copacului ocupă mai puțin spațiu și este ideală pentru apartamentele cu spațiu redus. Arborele artificial The Seasonal Aisle este luxuriant și arată realist. Fabricate din PVC de înaltă calitate și ignifug, frunzele nu se deformează ușor și își păstrează aspectul perfect pentru o lungă perioadă de timp.

Detalii: 

Culoare: verde

Material: PVC

Dimensiune: 76 x 225 cm

Numar LED-uri: 350

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.