Banner foto Ikosin-Technology, hartie, kaki, 13 x 18 cm

40,26 Lei (TVA inclus) 66,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 23
Cod produs - SKU SX001FBB9DN

Descriere

Bannerul foto este realizat din hârtie kraft groasă, care este ecologică, sănătoasă, fără gust, durabilă și frumoasă. Paietele de pe cutie sunt, de asemenea, foarte durabile și oferă o atmosferă de ziua de naștere. Acest produs este ușor de instalat și durează doar câteva minute. Cartea de hârtie are 2 găuri. Utilizați acul de plastic inclus pentru a trece cu ușurință panglica prin gaura din hârtia cărții de vizită. Apoi introduceți fotografia în cele patru colțuri sau lipiți-o pe card. Este destul de ușor, nu vă faceți griji. Acest produs este versatil, atârnă-l pe pereți, ferestre, terase, uși, zone de grădină sau ca decor de bucătărie. Puneți fotografii valoroase pe ea pentru a ilumina camera și a aduce bucurie prietenilor și rudelor. Atârnă pe tavan, masă, balcon sau ramură, potrivit pentru petreceri, zile de naștere sau alte petreceri tematice speciale.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: kaki

Dimensiuni: 13 x 18 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.