Banner foto cu 13 fotografii pentru primul an de viata a bebelusului Gerhannery, hartie/textil, maro, 300 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 28
Cod produs - SKU SX001N6MKU1

Descriere

Simplu și valoros: bannerul foto lunar de la Gerhanery poate fi modalitatea perfectă de a prezenta toate fotografiile bebelușului tău din primul an de viață. Acest banner arată atât de rafinat și nu îl veți găsi nicăieri altundeva decât aici! Ceea ce trebuie să faceți este să atașați fotografiile 4x6. Includem cardul "Nou-născut": Mulți vânzători nu au inclus cardul New Born în bannerul lor lunar, deci nu aveți suficient timp să vă întoarceți și sunteți forțat să utilizați bannerul imperfect. Primul nostru banner foto acoperă toate etapele importante ale bebelușului până la împlinirea vârstei de 1 an, de la nou-născut până la a douăsprezecea lună.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: maro

Dimensiuni: 300 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.