Aparat de inghetata Sweet Sundae Klarstein, plastic/otel inoxidabil, negru/argintiu, 47 x 28 x 41,5 cm

1.638,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLBNU4199.71630947C

Descriere

Vara este vremea înghețatei! Cu aparatul de înghețată cu sundae dulce puteți evoca în cel mai scurt timp specialități delicioase de înghețată de casă. Sundae dulce este o adevărată mașină de înghețată turbo: în 40 de minute poți transforma ingredientele selectate în înghețată minunat de cremoasă. Acest lucru asigură răcirea perfectă în zilele caniculare - precum și senzația bună de a ști mereu că numai cele mai bune ingrediente își găsesc drumul în înghețată. Aceasta înseamnă că nu este nicio problemă să se potrivească preferințelor personale de gust și restricțiilor alimentare, cum ar fi intoleranța la lactoză sau alergiile. Datorită deschiderii practice de pe partea superioară, se pot adăuga cu ușurință ingrediente suplimentare în timpul preparării folosind pâlnia furnizată. Acest lucru deschide multe posibilități noi pentru prepararea delicateselor. Producătorul de înghețată face toate acestea cu un consum de energie foarte economic de doar 200 de wați.

Detalii: 

Culoare: negru/argintiu

Material: plastic/otel inoxidabil

Dimensiune: 47 x 28 x 41,5 cm

Putere: 200W

Detalii

SKU
PLBNU4199.71630947C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.