Cum să-ți actualizezi casa pentru primăvară

Cum să-ți actualizezi casa pentru primăvară

Există ceva cu totul întineritor la primăvară. După luni de vreme rece și tristă, mulți dintre noi simt nevoia de a ne amenaja casele și de a îmbrățișa energia care vine odată cu noul sezon. Dar poate fi dificil să știi de unde să începi pentru a oferi spațiului tău o senzație de prospețime.

Dacă dorești să îți actualizați casa fără a face o schimbare drastică, iată 14 moduri simple de a îmbrățișa sezonul de primăvară în interior și în exterior.

Adaugă culori strălucitoare

Primăvara este o perioadă de renaștere și reînnoire în aer liber, așa că încearcă să imiți exteriorul în interior. În timp ce acele culori închise se simțeau bine în timpul iernii, este timpul să le schimbi cu pasteluri sau chiar neoane îndrăznețe. Dacă te simți cu adevărat îndrăzneață, schimbă unele dintre vechile scaune de sufragerie cu altele cu o notă de culoare.

Fotoliu tapitat Helle, auriu/albastru deschis, 65 x 65 x 84 cm

Fotoliu tapitat Helle

Decorează cu flori

Una dintre cele mai ușoare modalități de a actualiza orice cameră este să adaugi un buchet de flori proaspete sau artificiale. Decorarea cu flori este ușoară și se poate face în fiecare cameră a casei tale. Între piese centrale uimitoare și vaze prietenoase cu noptiera, nu există loc în casa ta care să nu poată folosi câteva flori.

Floare artificiala Phalaenopsis Vivilinen, plastic, verde/portocaliu, 36 x 10 x 10 cm

Floare artificiala Phalaenopsis Vivilinen

Utilizează țesături mai ușoare

Pune deoparte păturile grele din blană artificială și păturile tricotate și înlocuiește-le cu țesături mai ușoare, cum ar fi bumbacul sau inul. Culorile neutre clare pot face o cameră să pară mai mare și mai luminoasă.

Patura Cleaver, bumbac, antracit, 200 x 230 cm

Patura Cleaver

Adaugă verdeață

Poate fi greu să păstrezi plantele în viață atunci când aerul devine greoi și lumina zilei dispare. Dacă ai sacrificat câteva plante de apartament pentru sezonul de iarnă, înlocuiește-le cu verdeață nouă. Înainte de a cumpăra, asigură-te că alegi plantele potrivite pentru iluminatul tău.

Ghiveci Burgon & Ball, ceramica, bej/alb, 11 x 10 cm

Ghiveci Burgon & Ball

Îmbracă în tapet o cameră sau un perete

Dacă ai un weekend liber, ia în considerare tapetarea unei camera/ unui perete pentru o schimbare rapidă și ușoară. Rozul este culoarea întineririi și, prin urmare, este o alegere excelentă pentru a primi un nou sezon.

Rola de tapet de 10,05 m x 53 cm

Rola de tapet de 10,05 m x 53 cm

Schimbă pernele decorative

Cauți un upgrade ușor pe care îl poți face într-o după-amiază? Schimbă pernele și păturile în toată casa pentru o reîmprospătare rapidă care necesită un efort minim. Indiferent dacă optezi pentru perne roz sau doriți ceva mai neutru, schimbarea textilelor este o modalitate excelentă de a face o cameră să pară nouă.

Perna decorativa Lennon, poliester, bej, 60 x 60 cm

Perna decorativa Lennon

Schimbă lumânările

Dacă ești o persoană care își îmbogățește casa cu turtă dulce și lumânări cu parfum de dovleac în preajma sărbătorilor, este timpul să schimbi acele lumânări cu ceva mai prietenos cu primăvara. Ajung câteva lumânări florale sau citrice pentru a anima orice cameră din casa ta. Sau pur și simplu alege lumânări fără parfum în culori pastelate.

Set de 4 lumanari parfumate MOSEING, ceara, multicolor

Set de 4 lumanari parfumate

Adaugă coșulețe sau cărucioare de depozitare

pentru a reduce dezordinea

Este sezonul curățeniei de primăvară. Și adăugarea unui coș sau a unui cărucior de depozitare este o modalitate excelentă de a reduce dezordinea și de a schimba aspectul. Un coș minunat țesut sau un carucior de depozitare, ce poate fi ascuns ușor, este accesoriul perfect pentru a stoca orice, de la pături până la jucării pentru câini și animale de pluș, în timp ce arată în continuare șic și elegant.

Carucior de depozitare Songmics, polipropilena/metal, alb, 40 x 13,5 x 86 cm

Carucior de depozitare

Actualizează-ți decorul de terasă

Nu ai nevoie de o renovare completă a curții pentru a-i actualiza aspectul pentru vremea mai caldă. Schimbă pur și simplu un scaun sau o măsuță cu ceva nou și proaspăt.

Scaun Acapulco II, galben, 70 x 90 x 87 cm

Scaun Acapulco II

Schimbă decoratiunile artistice

Actualizarea întregului perete al galeriei este probabil o acțiune prea vastă. Dar schimbul câtorva lucrări de artă în casa ta este o modalitate excelentă de a face camerele să se simtă proaspete și actualizate.

Tablou Pineapple Motivation, 60 x 30 cm

Tablou Pineapple Motivation

Adaugă veselă nouă

O altă schimbare ușoară pe care o poți face în casa ta primăvara este în bucătărie. Păstrează un set de vase și cești mai ușoare în cămară pentru a inversa atunci când se schimbă anotimpurile. Ne place să folosim piese albe, dar farfuriile și bolurile pline de culoare sunt perfecte pentru vremea mai caldă.

Set de 18 farfurii Baita

Schimbă-ti perdeaua de duș

Schimbarea unei perdele de duș este o modalitate foarte simplă de a crea iluzia că ți-ai actualizat întreaga baie. Alege un stil luminos, care să se coordoneze cu decorul și corpurile existente.

Perdea de dus Aalayjah, poliester, multicolor, 200 x 180 cm

Perdea de dus Aalayjah

Actualizează iluminatul

Dacă tavanul tău încă mai are un corp de iluminat vechi de zeci de ani, primăvara este un moment minunat pentru a-l revitaliza cu ceva mai modern. Actualizarea corpurilor este simplă, chiar și pentru un începător și este o modalitate excelentă de a împrospăta orice cameră într-o după-amiază.

Lustra tip pendul Zoie

Încearcă un covoraș de intrare nou

Vrei să zâmbești de fiecare dată când vii acasă în această primăvară? Schimbă-ți covorașul de iarnă cu unul luminos și vessel. O nouă coroană de primăvară sau o plantă în ghiveci pentru veranda ta sunt, de asemenea, modalități simple de a îți aminti că este în sfârșit primăvară când vii acasă.

 Covor de intrare V-HANVER, polipropilena, rosu, 48 x 78 cm

Covor de intrare V-HANVER

Comentarii