Suport pentru periuta de dinti cu storcator pentru tub Senmil, plastic/metal, alb/albastru, 18 x 9,4 x13,2

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001JI493J

Descriere

Dacă dorești un suport practic și convenabil pentru periuța de dinți și tubul de pastă de dinți, ai nimerit bine! Suportul este făcut din plastic de culoare albă cu detalii albăstrui și are o dimensiune potrivită pentru a fi amplasat în baie.

Acest suport are o lungime de 18 cm, o lățime de 9,4 cm și o înălțime de 13,2 cm, ceea ce îl face suficient de mare pentru a stoca atât periuța de dinți cât și tubul de pastă de dinți. Astfel, vei putea să-ți organizezi și să-ți economisești spațiu în baie.

Este foarte simplu de utilizat, periuța de dinți poate fi introdusă în suport într-un mod sigur și igienic, astfel încât să nu mai fie nevoie să o depozitezi într-un pahar sau prin alte locuri din dulap. În plus, suportul vine la pachet cu un storcător pentru tubul de pastă de dinți, astfel încât să poți extrage cu ușurință toată pasta de dinți din tub, fără a lăsa resturi.

Acest suport pentru periuța de dinți este o alegere excelentă pentru a-ți păstra baia organizată și curată, în timp ce îți protejezi periuța de dinți și economisești  spațiu. Datorită designului modern și a culorilor sale, se va potrivi perfect cu orice decor și stil de design interior pe care l-ai ales pentru baie. 

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb cu albastru

Dimensiuni: 18 cm lungime, 9,4 cm lățime și 13,2 cm înălțime 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.