Rama pentru semineu Klarstein, MDF, alb, 15,5 x 39,5 x 114,5 cm

655,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU LBNU4405.71631269

Descriere

Carcasa pentru șemineu creează o atmosferă confortabilă și romantică în orice cameră și creează perfect scena pentru inserții de șemineu electric sau etanol. Senzația de șemineu fără coș de fum și în orice casă șemineul decorativ formează un cadru potrivit pentru multe inserții diferite de șemineu electric sau etanol. Foarte repede ai construit in acest fel un minunat semineu electric, care cu greu se poate deosebi de original. Blatul servește drept suprafață de depozitare pe care, de exemplu, pot fi așezate rame foto sau flori și beneficiază de farmecul șemineului. Datorită designului robust din MDF cu decor din marmură și greutății moarte rezultată, stă absolut în siguranță. Bineînțeles că poate fi și înșurubat pe perete dacă este necesar, câștigând astfel și mai multă stabilitate. Nu există limite pentru designer' inima atunci când vine vorba de decorare: pe lângă șemineele electrice sau cu etanol, lumânările, vazele și multe alte accesorii pot fi poziționate în carcasa șemineului și pot crea atmosfera atmosferică. În funcție de preferințele dvs., vă puteți crea propria opera de artă care combină confortul cu eleganța simplă.

Detalii: 

Per total: 15,5 H x 39,5 L x 114,5 D
Greutatea totală a produsului: 14,5 kg
Culoare: alb
Material: Material pe bază de lemn
Detalii despre material: MDF

Despre producator:

Klarstein reprezintă produse de locuit moderne inovatoare și de înaltă calitate, proiectate la Berlin. Ajutoare casnice de toate felurile pot fi găsite în gama largă de produse Klarstein

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.