Vitrina LC Basic, MDF/metal, marmura gri, 162 x 102 cm

1.180,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 23
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA15902351

Descriere

Rafinează ambianța din casă cu un design italian elegant: vitrina de la LC, cu inserții de sticlă integrate pe partea din față. Stilul este subliniat de aspectul atractiv al cadrului. Accesul la spațiul generos de depozitare se face prin intermediul celor două uși cu mânerele lor discrete. Zona cu vedere deschisă din spatele elementelor de sticlă este ideală pentru prezentarea obiectelor de colecție valoroase, a cărților și a accesoriilor decorative. Lucrurile personale sunt pe mâini bune în cadrul nivelurilor opac sigilate. Piesa de mobilier este fabricată intr-o calitate superioara din material pe baza de lemn certificat® FSC. În plus față de zona de zi, este, de asemenea, potrivit pentru amenajarea în sala de mese pentru a stoca vesela și decorațiuni de masă. Vitrina de la LC, cu inserții de sticlă convinge cu un aspect nobil în design italian și mai multe opțiuni de depozitare.

Detalii:

Material: MDF/metal

Culoare: marmura/gri

Dimensiuni: 162 x 102 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.