Ventilator portabil de mana Victop, ABS, alb/rose, 17 x 6,4 x 5,5 cm

44,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001QZ8AP3

Descriere

Ventilatorul nostru de răcire este diferit! Cu o placă de răcire cu semiconductor ceramică încorporată, placa frigorifică poate realiza o răcire rapidă în doar câteva secunde. Ventilatorul suflă vântul puternic de răcire cu gheață și răcește rapid aerul din jur. Aplicați placa de răcire pe față, încheietura mâinii sau zona gâtului unde circulația sângelui este mai activă, aceasta va scădea temperatura pielii instantaneu, ceea ce poate ameliora cu ușurință bufeurile și transpirația.

Detalii: 

Culoare: alb/rose

Material: ABS

Dimensiune: 17 x 6,4 x 5,5 cm

 Alimentat de o baterie reîncărcabilă de 2200 mAh, poate dura 3 până la 8 ore când este complet încărcată. Cu funcția de răcire cu gheață activată, ventilatorul portabil poate funcționa 70-100 de minute. (Timpul de funcționare a bateriei depinde de viteza și modul pe care îl alegeți).

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.