Incalzitor ventilator ceramic DERJLY, 500 W, alb, ABS, 13,2 X 10,2 X 13,4 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001MPBCLB

Descriere

Eficiență ridicată și economie de energie: Acest încălzitor ventilator utilizează un element de încălzire ceramică PTC de înaltă calitate, care se încălzește mai repede și este mai eficient. Consumă mai puțină energie electrică și obține un efect de încălzire mai cald, care poate fi foarte eficient în economisirea facturilor de energie electrică. Încălzitor electric pentru ventilatoare: Încălzitorul nostru mobil și încălzitorul electric cu ventilator se bazează pe tehnologia de încălzire ceramică, economisesc energie, compact și silențios. Încălzitorul simte imediat puterea de căldură de 500 W și se încălzește în câteva secunde.

Detalii:

Culoare: alb

Putere: 500 w

Dimensiuni: 13,2 x 10,2 x13,4 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.